Het team van Kapsalon Your Imitch bestaat uit ervaren en gedreven kapsters die u graag adviseren, zodat u het mooiste kapsel voor uw gezicht krijgt in een kleur die goed bij u past. Ook voor stylingsadvies en tips over de beste haarverzorgingsproducten kunt u natuurlijk bij ons terecht. Wij bieden professionele behandelingen voor elk haartype. Daarnaast vindt u in onze salon een uitgebreid assortiment haarverzorgings- en schoonheidsproducten, zodat u ook thuis uw haar op professionele wijze kunt verzorgen. Zo weet u zeker dat uw haar altijd goed zit!

Neem contact met ons op

Over onze kapsalon

Kapsalon Your Imitch bestaat al ruim 25 jaar, maar is in 2011 overgenomen door Brigitta Boersma. Zij heeft haar eigen draai gegeven aan de salon. Wilt u een geheel nieuw kapsel met een andere haarkleur, of wilt u alleen uw pony laten bijwerken? Zoekt u een geweldig bruidskapsel of wilt u uw haar laten stylen voor een andere bijzondere gelegenheid? Het team van Your Imitch staat voor u klaar.

U vindt onze salon in het centrum van Leek aan de Tolberterstraat 29-1. Wij werken alleen op afspraak en zullen altijd rustig de tijd voor u nemen. Naast een nieuw kapsel kunt u bij ons ook terecht voor schoonheidsbehandelingen

Laat u alvast inspireren door onze mooie foto's op social media, waarmee u een goed idee krijgt van de resultaten die onze kappers en haarstylisten voor u kunnen waarmaken.

Curlsys

Bij Your Imitch maken we gebruik van de kniptechniek ‘Curlsys’. Dit is een speciale methode waarbij het haar niet recht wordt afgeknipt, maar in verschillende bundeltjes wordt geknipt. Deze bundeltjes zijn in feite haarstrengen of lokken die van nature al aanwezig zijn. De haarbundels worden vervolgens met een ronde techniek geknipt. We gebruiken hierbij scharen die speciaal ontwikkeld zijn voor de Curlsys-methode.


Op die manier valt uw haar mooi met de slagrichting mee, waardoor uw haar meer textuur krijgt en uw krullen veel beter naar voren komen. Uw krullen krijgen meer glans en u zult minder last van pluis hebben. Daarnaast wordt uw haar minder zwaar, waardoor het meer volume zal hebben bij de hoofdhuid. De Curlsys-methode is voor vele haartypen geschikt. Of u nu fijn haar hebt met een slag of kroeshaar – de Curlsys-techniek zet uw krullen weer in de spotlights!

 

Voor deze behandeling hebben we geen klantenstop. Maak telefonisch een afspraak.

Contact opnemen