Laat u verwennen bij onze schoonheidssalon in Leek

Kapsalon Your Imitch is niet alleen een kapsalon, maar biedt ook heerlijk ontspannende schoonheidsbehandelingen. U kunt kiezen uit een uitgebreid pakket behandelingen, van een basis- of complete behandeling van uw gezicht tot het verven van uw wenkbrauwen of wimpers. Lees hier meer over de mogelijkheden, bekijk onze foto's en neem vooral contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Heerlijk ontspannen met een schoonheidsbehandeling

Bij Your Imitch in Leek nemen wij goed de tijd voor u. Naast bijvoorbeeld het grondig reinigen van de huid of het epileren/harsen van de wenkbrauwen, kunt u bij ons ook heerlijk tot rust komen met een gezichtsmassage. Of wat dacht u van een complete gezichtsbehandeling? Tijdens deze behandeling van 75 minuten wordt onder andere de huid van uw gezicht grondig gereinigd, geniet u van een massage en wordt uw gezicht verzorgd met een heerlijk masker.

 

Ook voor het epileren van uw wenkbrauwen, het verven van uw wimpers, of het harsen van uw bovenlip kunt u bij Your Imitch terecht. Voor uw bruiloft of een andere speciale gelegenheid (of simpelweg als verwenmomentje) verzorgen wij ook graag uw make-up. En dat is nog slechts een kleine greep uit onze behandelingen! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Maak meteen een afspraak